Pharm Tech Agenda 2015.05.15

From IHE Wiki
Jump to: navigation, search

Meeting details

Friday, 15 May 2015, 9:00 CET

Venue

hotel Concorde Montparnasse
40 rue du Commandant René Mouchotte
Place de Catalogne – 75014 PARIS


Registration

Please register your attendance on the website by following the link. We need to take account of the attendants for catering and logistic purposes: Registration Form

Transportation

The hotel Concorde is near Gare Montparnasse. This is a major train, metro station.

From Airport Charles de Gaulle you could take the commuter train ( RER line B) to Denfert Rochereau and switch to the metro lines 4 (Porte de Clingancourt) or 6 ( Port Dauphine). From the airport it will take you approximately 1:15 minutes to reach ASIP Santé.


WebEx details:

https://phastinternational.webex.com/phastinternational-en/j.php?MTID=m1917212bd3709b7db2f61fd3b90e8e0a

Meeting number: 950 419 898

JOIN BY PHONE

+33 17091 8646 France toll

0800-9-19312 France toll free

Call-in Numbers: Global Call-in numbers

Access code: 950 419 898

Agenda

Time Duration Topic Leading group
9:15 - 9:30 15 min Welcome IHE
9:30 - 9:45 15 min Agenda approval IHE
9:45 - 10:00 15 min Update of ISO work items Projects to be balloted after SFO ISO
10:00 - 10:30 30 min Update of IHE Pharmacy work items IHE
10:30 - 10:45 15 min Break
10:45 - 11:15 30 min Update of HL7 Pharmacy work items HL7
11:15 - 12:30 75 min Workshop IDMP
Med.Prod.Dictionary  
ePrescriptions 
eDispensations
ISO/IHE
V.Perkins
J.F. Forget
N.Speksnijder
C.Hay
12:30 - 13:30 60 min Lunch
13:30 - 15:30 120 min Workshop FHIR prescription & dispense HL7/IHE
15:30 - 15:45 15 min Break
15:45 - 17:15 90 min Workshop Medication Statement requirements HL7/IHE
17:15 - 18:00 45 min Workshop FHIR requirements for supply HL7/IHE
18:00 - 18:30 30 min Closing and follow up IHE

Pharmacy Technical Committee